SD Negeri 1 Kragilan, Sukaharja

Sekolah Dhasar Negeri 1 Kragilan ya iku salah sawijining sekolah kang mapan ing dhusun Sumuran Kulon, désa Kragilan, kecamatan Majalaban, kabupatén Sukaharja. Sekolah iki ing pinggir dalan gedhé lan sisih loré ana pasaréyan désa. Ana kelas 1 nganti 6 ing sekolah iki. Ana kantor guru, gedhung perpustakaan lan warung. Nalika murid-murid wis mulih akèh bakul jajanan kang adol ing kéné.