Sange, Tanzania

Sange minangka daerah administratif ing Distrik Ileje, Wilayah Songwe, Tanzania. Miturut sensus taun 2002, daerah kasebut nduwe total populasi 4.396.[1]

RujukanBesut

  1. "2002 Population and Housing Census General Report". Government of Tanzania. Diarsip saka sing asli ing 2006-06-08. Dibukak ing 2008-08-18.

Koordhinat: 9°24′40″S 33°29′31″E / 9.411°S 33.492°E / -9.411; 33.492