Aksara Latin
     

Sapu sada, sapu wada, utawi sapu lidi[1] yaiku sapu kang wujudé serabut digawé saka sada klapa utawa sada aren ya iku pérangan kang dadi siji ana ing godhong blarak jènénge sada.[2] Sapu sada dimumpangatake kanggo resik-resik latar, dalan, lan kebon uga kanggo ngosèk jobin, lan jèdhing. Sapu sada ora bisa kanggo nyapu ana ing jobin kramik amarga lunyu lan mung bisa kanggo ngosèk, lumrahé ing satengahing masarakat sapu sada dienggo résik-résik latar.

Sapu wada utawa sapu sada.

RéferénsiBesut

  1. "Arti kata lidi - Kamus Besar Bahasa Indonesia (KBBI) Online". kbbi.web.id. Retrieved 2019-11-08.
  2. "Arti kata sapu - Kamus Besar Bahasa Indonesia (KBBI) Online". kbbi.web.id. Retrieved 2019-11-08.