Sardhèn

Sardhen (ing basa Inggris "pilchards") minangka salah sawijining jinis iwak sing akeh nutrisi, cilik, berminyak sing akeh dikonsumsi manungsa lan minangka iwak pakan saka spesies iwak, manuk laut lan mamalia laut sing luwih gedhe. Sardin minangka sumber asam lemak omega-3 . Sardin asring disajikake ing komplong, nanging uga bisa dipangan, diasin, utawa dirokok nalika seger.

Sardin saka Akabane Station ing Kita, Tokyo