Sari apel

Sari apel (uga diarani sari manis utawa sari empuk utawa mung sari ) yaiku jeneng sing digunakake ing Amerika Serikat lan Kanada kanggo omben-omben tanpa migunakake alkohol sing ora disaring, tanpa gula, digawe saka apel . Masiya biasane diarani "cider" ing Amerika Serikat, nanging ora kudu bingung karo omben-omben alkohol sing dikenal minangka sari ing papan liya, sing diarani "cider atos" ing AS.

Apple cider ( kiwa ) yaiku jus apel sing ora disaring lan tanpa gula. Umume jus apel saiki wis dipasteurisasi lan disaring ( nengen ).