Saroné

(Kaelih saka Sarone)

Saroné inggih punika salah sawijining piranti musik ingkang kadamel saking pring saha godhong rontal, ingkang asalipun saking Bima lan Dompu.[1] Saroné punika caranipun mainaken kedah disebul.

Cathetan sukuBesut

Ugi pirsaniBesut

Pranala njawiBesut