Tuduhaké menu pokok
Bocah Indonesia sing maca buku saka mobil perpustakaan.

Wacan bocah utawa sastra laré (Inggris: children's literature) iku sawijining jinis sastra kang ditulis lan diterbitaké kanggo bocah. Nanging, wacan bocah bisa waé disenengi lan diwaca déning taruna lan wong diwasa. Kajaba iku, sawetara crita ing saiki dianggep klasik, biyèn ditulis kanggo wong diwasa.

ReferensiBesut

  • Weinreich, Torben; Don Bartlett (2000). Children's Literature: Art Or Pedagogy?. Forlaget Samfundslitteratur. ISBN 8-7786-7105-1.  Cite nganggo paramèter lawas |coauthors= (pitulung)Cite nganggo paramèter lawas |coauthors= (pitulung)