Wacan bocah utawa sastra laré (Inggris: children's literature) iku sawijining jinis sastra kang ditulis lan diterbitaké kanggo bocah. Nanging, wacan bocah bisa waé disenengi lan diwaca déning taruna lan wong diwasa. Kajaba iku, sawatara crita ing saiki dianggep klasik, biyèn ditulis kanggo wong diwasa.

Bocah Indonesia sing maca buku saka mobil perpustakaan.

ReferensiBesut

  • Weinreich, Torben (2000). Children's Literature: Art Or Pedagogy?. Forlaget Samfundslitteratur. ISBN 8-7786-7105-1. Unknown parameter |coauthors= ignored (|author= suggested) (help)Cite nganggo paramèter lawas |coauthors= (pitulung)