Sega gorèng China

Sega goreng cina ( simplified Chinese ) minangka kulawarga sajian goreng sing populer ing China Raya lan saindenging jagad. Kadhangkala disajikaké minangka sajian pungkasan ing perjamuan Cina, [1] [2] sadurunge panganan cuci mulut .

Chinese fried rice
Chinese fried rice.jpg
Panggonan asalChina
Tlatah utawa prajaGreater China
Woworan pokokCooked rice
VariasiHokkien fried rice, Yangzhou fried rice, yin yang fried rice
Buku masakan: Chinese fried rice  Médhia: Chinese fried rice

RujukanBesut

  1. Landing Page
  2. The Cultural Heritage of China :: Food & Drink :: Cuisine :: Introduction