Segara Baltik

Segara Baltik dumunung ing sisih wétan-lor bawana Éropa. Segara iki diwatesi déning ujung Skandinavia, tanah dharatan Éropa Tengah lan Wétan sarta Dhènemarken. Perairanné mili menyang Kattegat lan Segara Lor ngliwati Öresund, Sabuk Gedhé lan Sabuk Cilik. Saliyané iku Segara Baltik dihubungaké menyang Segara Lor déning Terusan Kiel lan karo Segara Putih déning Terusan Segara Putih.

Segara Baltik

Sajeroning basa Jerman, segara iki karan Ostsee sing sakbeneré duwé teges "Segara Wétan".

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut

Cithakan:Pratélan Segara