Segara Natuna Lor

segara ing lor Kabupatèn Natuna

Segara Natuna Lor iku segara cethèk ing ZEE Indonésia antara Segara Natuna lan Segara Cina Kidul, utawa ing lor Kabupatèn Natuna lan kidul Tanjung Cà Mau.[1]

Koordinat 5°33′11″N 108°13′34″E / 5.553°N 108.226°E / 5.553; 108.226Koordhinat: 5°33′11″N 108°13′34″E / 5.553°N 108.226°E / 5.553; 108.226
Tipe Segara
Negara-negara Basin Indonésia
Pulo Natuna

Cathetan sukuBesut

  1. Parameswaran, Prashanth. "Why Did Indonesia Just Rename Its Part of the South China Sea?". thediplomat.com (ing basa Inggris). Dibukak ing 2021-02-07.

Pranala njabaBesut

Cithakan:Pratélan segara