Selma Ottilia Lovisa Lagerlöf (Cara Swédhen: [ˈsɛlˈma ˈlɑːɡə(r)ˈløːv]; 20 Novèmber 1858 – 16 Maret 1940) iku juru anggit Swédhen. Dhèwèké juru nulis wanita kapisan kang olèh Bebana Nobel babagan Sastra lan kondhang amarga buku kanggo bocah anggitané kang asesirah Nils Holgerssons underbara resa genom Sverige (Lelampahan Nils kang Ébat).

Selma Lagerlöf
Selma Lagerlöf.jpg
Selma Lagerlöf, 1909
LairSelma Ottilia Lovisa Lagerlöf
(1858-Cithakan:NOMORBULAN-20)20 Novèmber 1858
Mårbacka, Värmland, Swédhen
Pati16 Maret 1940(1940-03-16) (umur 81)
Mårbacka, Värmland, Swédhen
PakaryaJuru nulis
BangsaSwédhen
Bebungah utamaBebana Nobel babagan Sastra
1909