Sepur Serelo utawa Bukit Serelo marupakan sepur kelas ekonomi sing nglayani koridor Kertapati-Lubuklinggau, Sumatra Kidul. Sakderenge sepur Serelo dioperasikake, pernah ana sepur kelas campuran eksekutif, bisnis lan ekonomi sing jenenge sepur Bukit Sulap sing lumaku wayah siyang. Nanging, pelayanan sepur Bukit Sulap dipecah dadi sepur Serelo kanggo kelas ekonomi sing lumaku wayah siyang lan sepur Sindang Marga kanggo kelas eksekutif lan bisnis sing lumaku wayah wengi.

Sepur Bukit Serelo
Surasa
GolonganEkonomi
PranataSepur antarkutha
DrajadBeroperasi
PapanDivre 3 Palembang
Tasiyun terminusLubuklinggau
Kertapati
Cacahing tasiyun6
Jaluring playanan1
Angkaning sepurS9 (Serelo I)
S10 (Serelo II)
Palakon
Dibukak2000
PanduwéPT. Kereta Api Indonesia
PalakuDivisi Regional III Palembang
DèpotKertapati
LokomotifCC201
Tèhnis
Jarak nempuh306 km
Ambaning sepur1067 mm
Karikatan palakon60 s.d. 80 km/jam
Peta Rute

Cithakan:KPT-LLG

Data teknis besut

Rute KertapatiLubuklinggau pp.
Lokomotif CC 201 KPT
Tata rangkening sepur 3 sepur kelas ekonomi (K3 KPT) + 1 sepur dahar pambangkit (KMP3 KPT) + 2 sepur kelas ekonomi (K3 KPT)

Catetan : Tata rangkening sepur bisa mowah sewayah-wayah

Setatsiyun-setatsiyun sing Disinggahi besut