Tuduhaké menu pokok

Serangan bom kembar Ankara iku sawijining prastawa téror sing dumadi ing Ankara, kutha krajan Turki. Wektu iku ana bom loro sing dijeblugake sangarepé Stasiun Utama Ankara. Ing tanggal 16 Oktober gunggungé kurban jiwa ana 102 lan punjul 400 jiwa tatu-tatu.[1]

RéferènsiBesut