Setatsiyun Karangjati

Setatsiyun Karangjati (KGT) ya iku stasiun sepur kang dumunung ing Mojoagung, Karangrayung, Grobogan. Setatsiyun Karangjati kang dumunung ing kadhuwuran +23 m dpl iki dumunung ing Laladan Operasi 4 Semarang. Jeneng setatsiyun iki asalé saka jeneng dhusun, panggonan setatsiyun iku dumunung.

Stasiun Karangjati
'
Barkas:Stasiun+Karangjati.jpg
Penumpang kang nunggu sepur ing Stasiun Karangjati.
Letak
PropinsiJawa Tengah
Sujarah
Liyan-liyan
OpratorLaladan Operasi 4 Semarang
Kelas setasiun[1]
Dhuwuring stasiun+23 m dpl
LayananKertajaya, Feeder Tawang Jaya, dan Blora Jaya Ekspres
Fasilitas
Cithakan:Infobox stasiun/fasilitas
Diagram jalur setatsiyun

SepurBesut


Stasiun sadurungé:
Stasiun Gubug
Stasiun sabanjuré:
Stasiun Sedadi


  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia.