Setya Novanto (lair ing Bandung, 12 Novèmber 1955; umur 68 taun) iku Ketua Dewan Perwakilan Rakyat (Indonésia) kanggo mangsa kalungguhan 2016-2017. Ing taun 2017, dhèwèké dicekel amerga prakara korupsi é-ktp kang njalari rugi nagara nganti Rp. 2,3 trilyun.[1]

Rujukan

besut
  1. Widiastuti, Rina (2017-12-13). "Begini Kronologi Kasus Setya Novanto". Tempo (ing basa Inggris). Dibukak ing 2023-05-21.