Tuduhaké menu pokok

Sheela Shanker iku, sawijining wong wadon sing menang sayembara Ratu Ayu ing Malaysia taun 1987. Kala iku kenya iki dianggep sing ayu dhéwé.

Kenya iki yèn dideleng saka jenengé katonané wong katurunan Éropah.

Uga delengenBesut