Shigeo Tokuda

Shigeo Tokuda (徳田重男 Tokuda Shigeo?) (徳田重男 Tokuda Shigeo?); lair 18 Agustus 1934; umur 87 taun) utawa luwih dikenal ing Indonesia minangka Kakek Sugiono utawa Kakek Sugi,[1] ya iku jeneng panggung saka aktor vidio diwasa utawa filem saru ing Jepang. Dhèwèké dijuluki minangka "Kakek Legenda" saka indhustri vidio diwasa saka Jepang.[2]

Urip lan karirBesut

Tokuda lair ing sasi Agustus taun 1934[3] lan makarya dadi agèn travel nganti pènsiyun ing umur 60 taun.[4] Miturut Tokuda, "aku pensiyun lan ora duwé apa-apa ", amarga  kuwi, Shigeo milih makarya dadi pemeran filem saru. Dhèwèké tuku vidio saru langsung saka perusahaan prodhuksiné (dhèwèké ora bisa tuku nang toko vidio). Awit kuwi dhèwèké dadi kekancan karo dirèktur banjur disaranaké dadi artis filem saru amarga "film saru kanggo wong tuwa" populer wektu iku. Ing taun 2008, dhèwèké wis gawé luwih saka 350 vidio,[5] lan miturut salah siji sutradara "Ing génerasiné, Tokuda dadi bintang filem sing paling kondhang".[6]

Ruby Productions, kang mrodhuksi filem - filemé, miwiti nggawé film "diwasa" karo wong umur telung puluhan, nanging amarga  "film saru kanggo wong tuwa" iku populèr, dadi wong-wong mau gawé filem karo wong-wong sing umuré pitung puluhan, lan Tokuda sing kondang. Tokuda makarya bebarengan karo artis enom lan tuwa kalebu sawenèh vidio karo Fujiko Ito sing umuré 72 taun.

RujukanBesut

  1. http://bali.tribunnews.com/2017/04/14/kakek-legend-pemain-film-dewasa-jepang-blak-blakan-soal-karier-hingga-rahasia-stamina
  2. de Freytas-Tamura, Kimiko (March 16, 2008). "Elderly porn king works his mojo on aging Japan". Yahoo News. Diarsip saka sing asli ing March 20, 2009. Dibukak ing 2009-04-03. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)
  3. Kosuga, Tomokazu. "A 74-YEAR-OLD JAPANESE PORN STAR 2". Vice Magazine. Dibukak ing 2008-11-04.
  4. Kosuga, Tomokazu. "A 74-YEAR-OLD JAPANESE PORN STAR 1". Vice Magazine. Dibukak ing 2008-11-04.
  5. Toyama, Michiko (June 17, 2008). "Japan's Booming Sex Niche: Elder Porn". TIME. Dibukak ing December 27, 2010.
  6. Lah, Kyung (July 28, 2008). "73-year-old porn star bedazzles Japan's aged". CNN. Dibukak ing 2008-11-04.