Tuduhaké menu pokok

Simbar menjangan (Platycerium) iku sawijining marga tetuwuhan paku mawa punjul sakiwa-tengené 18 jinis. Kabèh iku épifit mawa rupa sing unik amarga ndarbèni rong tipe godhong kanthi fungsi lan wujud sing béda. Simbar menjangan iki bisa ditemoni thukul dhéwé ing kabèh tlatah tropik.

GalèriBesut

RéferénsiBesut

  • Holtum, Joseph A.M.; Klaus Winter (1999-01-01). "Degrees of crassulacean acid metabolism in tropical epiphytic and lithophytic ferns". Functional Plant Biology 26 (8): 749–757.