Tuduhaké menu pokok

Sistem Takhtajan iku sistem klasifikasi tetuwuhan sing dibabar déning Armen Takhtajan, ing sawatara vèrsi saka taun 1950an lan sabanjuré. Lumrahé sistem iki dibandhingaké karo Sistem Cronquist.

Pranala njabaBesut

Takhtajan system at CSDL, Texas. Also at the Norton Brown Herbarium, Maryland (with an extensive listing of synonyms, both nomenclatural and taxonomic, for each name in the system): 1, 2, 3