Siti Nurbaya.jpg

Siti Nurbaya. Kasih tak sampai, punika satunggiling novèl, ingkang dipunanggit déning Marah Rusli, sastrawan klairan Padang, Sumatra Barat, sastrawan Indonesia angkatan Balai Pustaka. Kaloka kanthi karya (roman) Siti Nurbayapunika, ingkang wiwitan dipunterbitaken ing taun 1922. Marah Rusli misuwur ngantos sapriki. Siti Nurbaya sampun dados legendha, wanita ingkang dipunpeksa krama déning tiyang sepuhipun, pikantuk priyantun ingkang boten dipuntresnani.

PanganggitBesut

PenerbitBesut

Taun TerbitBesut

Karya Marah Rusli SanèsipunBesut

  • Anak dan Kemenakan
  • La Hami
  • Memang Jodoh
  • Gadis yang Malang (pertalan saking novèl Charles dicken)

Ugi pirsaniBesut

Pranala njawiBesut