Skala TY

Skala TY iku siji skala ing sepur modèl. Skala iki ukurané 1:900 utawa 1:1000. Nanging béda karo skala liyané skala iki ora diakoni kanthi resmi amarga lokomotifé ora nduwé mesin sing bisa obah dhéwé. Sepuré digèrèt saka ngisor.

GladriBesut