Tuduhaké menu pokok

Sohrab Bakhtiarizadeh (سهراب بختيارى زاده) lair ning Noor Abad 11 September 1972, yakuwi bek Iran kang main ning klub Saba Battery.

Sohrab Bakhtiarizadeh
Katerangan priangga
Jeneng dawa Sohrab Bakhtiarizadeh
Tanggal lair (1974-09-11) Sèptèmber 11, 1974 (umur 44)
Papan lair Ahvaz, Iran
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Saba Qom
Angka 5
Karir nom
1990–1992 Jonoub Ahvaz
1992–1994 Entezam Ahvaz
1994–1995 Shahin Ahvaz
1995–1997 Foulad
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1997–1999 Foulad
1999–2000 Esteghlal
2000–2001 Erzurumspor 20 (1)
2001–2003 Esteghlal 34 (1)
2003–2004 Foulad 24 (4)
2004–2007 Saba Battery 74 (15)
2007 PAS Hamedan 1 (0)
2008–2009 Foulad 17 (1)
2009– Saba 56 (1)
Tim nasional
1997–2006 Cithakan:Nft 33 (3)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 19 February 2013.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 2007

Pranala njabaBesut