Sonic the Hedgehog

gim vidheo lan francais media

Sonic the Hedgehog minangka waralaba sing diduweni dening Sega, sing dadi pusat ing karakter protagonis Sonic, landak biru antropomotor kanthi kacepetan supersonik. Biasane, Sonic kudu mungkasi rencana ala Dr. Robotnik kanggo nguwasani jagad iki, asring dibantu kanca-kancane, kaya ta Tails, Amy Rose, lan Knuckles.

Logo waralaba Sonic the Hedgehog.

Pranala njabaBesut