Sop bawang

Sup bawang putih minangka jinis sup sing nggunakake bawang putih minangka bahan utama. Ing masakan Spanyol, sopa de ajo (sup saka papak) minangka sup papak tradisional sing digawe roti, endhog [1] godhog ing duduh kaldu pitik lan bawang putih laced [2] lan sherry.

Sup sayur-sayuran (bawang putih)

RujukanBesut

  1. Books, Madison; Andrews McMeel Publishing, LLC; Kummer, C. (2007). 1001 Foods To Die For (ing basa Jérman). Andrews McMeel Publishing. p. 133. ISBN 978-0-7407-7043-2. Dibukak ing January 24, 2015.
  2. Bayless, R.; Bayless, D.G.; Brownson, J.M. (1996). Rick Bayless Mexican Kitchen. Scribner. p. 120. ISBN 978-0-684-80006-6. Dibukak ing January 24, 2015.