Sop getih babi

Sup getih babi minangka sup sing nggunakake getih daging babi minangka bahan utamane. Bahan-bahan tambahan bisa uga kalebu barley lan herbal kaya ta marjoram,[1] uga panganan lan bumbu liyane. Sawetara jinis sing disiapake karo getih daging babi coagulated lan daging babi coagulated liyane jeroan, kaya ta usus, ati lan jantung.

Kuaitiao nam tok yaiku sup mi Thailand; salah sawijining bahan utamane yaiku getih mentah.

RujukanBesut

  1. Sietsema, Robert (January 28, 2012). "Minutes of the Organ Meat Society, Five-Course Dinner at Hospoda". Village Voice. Dibukak ing 7 September 2014.