Soria

Lokasi Soria ing Spanyol

Soria iku minangka kutha kang dumunung ing sisih lor Spanyol. Sing ndunungi 37.200 jiwa (2004). Kutha iki dumunung ing wewengkon otonomi Castile-Leon. Kutha iki dunungé 183 km saka Madrid. Kouth iki uga minangka kutha krajan Provinsi Soria.

Pranala njabaBesut