Tuduhaké menu pokok
Cangkang sajeroning sotong

Sotong utawa iwak nus ya iku kéwan kang urip ing banyu, khususé ing kali, segara, utawa tlaga. Sotong bisa tinemu ingmaneka warna jinis banyu kang ukurane gedhé ing banyu anta, banyu payau, utawa banyu asin kang jerone variasi saka cedhak dhuwur nganti ewunan mèter ing ngisor segara. Akèh wong kang nganggep sotong iku padha karo nus. Padahal sotong lan nus iku béda, sotong awake tipis yèn nus awake silinder. saliyané iku thothok sotong uga kasusun saka kapur kang atos, manawa cangkan nus empuk.

Pranala njabaBesut