Sport Club Corinthians Paulista

Corinthians (Basa Portugis: Sport Club Corinthians Paulista), uga dikenal minangka Timão, yakuwi salah siji klub bal-balan utawa sepakbola Brasilis lan duwé markas ing kutha São Paulo. Klub iki didhegaké ana ing taun 1910.

PrestasiBesut

Klub wis njuarai gelar Liga Utama Brasil kaping telu (1990, 1998, 1999, 2005, 2011), lan Piala Brasil kaping papat (1995, 2002, 2009). Corinthians dadi juwara taun 2000 Piala Klub Donya FIFA sawisé ngalahaké Vasco da Gama ing final kanthi skor 4-3 (adu penalti).

Pranala njabaBesut