Tuduhaké menu pokok

Stadion Free State uga dikenal minangka Stadion Taman Vodacom (Inggris: Vodacom Park Stadium) iku siji stadion sing dumunung ing Bloemfontein, Afrika Kidul, lan kanggo papan penyelenggaraan sawetara tetandhingan rugby union lan uga bal-balan.

Stadion Free State
Stadion Taman Vodacom
Nama lengkap Stadion Free State
Lokasi Bloemfontein, Afrika Kidul
Kapasitas 36.538
Pemakai
Bloemfontein Celtic
Free State Cheetahs
Central Cheetahs

29°06′52.69″S 26°12′29.21″E / 29.1146361°S 26.2081139°E / -29.1146361; 26.2081139

RujukanBesut