Tuduhaké menu pokok

Stadion Royal Bafokeng iku sawijining stadion rugby union lan bal-balan sing lokasiné ana ing Rustenburg, Afrika Kidul. Stadion iki asliné dibangun minangka salah siji papan penyelenggaraan Piala Donya Rugby 1995. Stadion iki dijenengaké saka bangsa Royal Bakofeng.

Stadion Royal Bafokeng
Lokasi Afrika Kidul Rustenburg, Afrika Kidul
Dibuka 1999
Pemilik Royal Bafokeng Nation
Kapasitas 42.000