Tuduhaké menu pokok

Stadion Royal Bafokeng iku sawijining stadion rugby union lan bal-balan sing lokasiné ana ing Rustenburg, Afrika Kidul. Stadion iki asliné dibangun minangka salah siji papan penyelenggaraan Piala Donya Rugby 1995. Stadion iki dijenengaké saka bangsa Royal Bakofeng.

Stadion Royal Bafokeng
LokasiAfrika Kidul Rustenburg, Afrika Kidul
Dibuka1999
PemilikRoyal Bafokeng Nation
Kapasitas42.000