Stadion Utama Gelora Bung Karno

Stadion Utama Gelora Bung Karno ya iku komplèk stadion kanggo ulah raga sing dumunung ing kuthā Jakarta.

Stadion Utama Gelora Bung Karno

RéferènsiBesut