Setatsiyun Ijo

(Kaelih saka Stasiun ijo)

Setatsiyun Ijo Inggih punika stasiun sepur ingkang dumunung wonten ing Désa Bumiagung, Kacamatan Rowokele, Kabupatèn Kebumèn, Jawa Tengah. Fungsi setatsiyun punika kange persilangan sepur kaliyan ugi kanggé kontrol trowongan ijo ingkang wonten ing timur setatsiyun. setatsiyun punika diyasa taun 1880, mlebet 10 setatsiyun ingkang tuwa ing Indonesia.

Stasiun Ijo
'
Stasiun Ijo -gupt.JPG
Stasiun Ijo, 2010
kanthi Trowongan Ijo katingal ing katebihan
Letak
PropinsiJawa Tengah
Sujarah
Liyan-liyan
OpratorDaerah Operasi V Purwokerto
Kelas setasiun[1]
Dhuwuring stasiun+55 m. dpl.
Fasilitas
Cithakan:Infobox stasiun/fasilitas
Diagram jalur setatsiyun

RéferènsiBesut

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia.

Pranala njabaBesut