Strudel

A strudel ( /ˈstrdəl/, cara Jerman: [ˈʃtʁuːdl̩] ) minangka salah sawijining olahan jinis jajanan berlapis kanthi isian sing biasane legi. Iki dadi populer ing abad kaping 18 ing saindenging Kakaisaran Habsburg . Strudel minangka bagean saka masakan Ostenrik nanging umume kanggo masakan Eropa Tengah liyane.

Strudel
Strudel.jpg
Apple strudel made in the Czech Republic
JinisPastry
Panggonan asalOstenrikn Empire
Tlatah utawa prajaCentral Europe, Eastern Europe, Southern Europe, Southeastern Europe
Woworan pokokFilo pastry
Buku masakan: Strudel  Médhia: Strudel