Subud iku sawijining organisasi spiritual internasional sing diadegaké ing taun 1920-an déning Muhammad Subuh Sumohadiwidjojo (1901-1987), utawa kondhang minangka Bapak. Subud iku cejajan saka Susila Budhi Dharma, ya iku bukusing tinulis déning Subuh ing taun 1952. Saiki obahan iki wis duwé cabang ing punjul 70 nagara kanthi gunggung penganut watara 10.000.

Pranala njabaBesut

RujukanBesut

  • Sumohadiwidjojo, M. S. "Susila Budhi Dharma" ISBN 1-869822-74-9, Subud Publications International