Suppiluliuma I

Suppiluliuma I ya iku raja Het (sek. 1344–1322 SM (kronologi pendek)). Suppiluliuma I kui prajurit lan nagarawan kang terkenal, berhasil ngelawan Kamaharajan Mesir kang wektu kui nguwasani daratan wantarane Laut Tengah lan sungai Efrat.

Suppiluliuma I
Hittite Chariot.jpg
Raja Het
Sing ndhisikiTudhaliya III
Sing nerusiArnuwanda II
BojoSaudari Hukkana
Babylonian Princess
AnakRaja Arnuwanda II
Raja Mursili II
Putri Muwatti
Pangeran Zannanza
Pangeran Piyassili
Wong tuwaTak diketahui
DulurMuwatalli II (cucu)
Mursili III (cicit)

Pranala njabaBesut

Kang sadurungé
Tudhaliya III
Raja Het
sek. 1344–1322 SM
Kang sawisé
Arnuwanda II