Susu domba

Susu wedhus kang (utawa susu ewes ') iku susu saka wedhus domestik . Umume digunakake kanggo nggawe produk susu budaya kaya ta keju. Sawetara keju wedhus sing paling populer kalebu feta (Yunani), ricotta (Italia), lan Roquefort (Prancis). Iki minangka ombenan saliyane susu sapi.

Lacaune wedhus susu ing kamar rotary, Aveyron, Prancis .