Susu soklat

Susu soklat minangka susu rasa - coklat sing digawe legi. Bisa digawe kanthi nyampur sirup coklat (utawa bubuk coklat) karo susu (saka sapi, wedhus, kécap, beras, lsp. ). Bisa tuku sadurunge dicampur karo susu utawa digawe ing omah kanthi nyampur susu karo bubuk koko lan pemanis (kaya ta gula utawa pengganti gula ), coklat cair, sirup coklat, utawa campuran susu coklat bubuk sing wis digawe. Bahan-bahan liyane, kaya ta pati, uyah, carrageenan, vanilla, utawa rasa buatan sok ditambahake. Kanggo nambah nilai nutrisi ing produk, kadang sawetara mineral kaya seng oksida utawa zat besi ditambah.

Chocolate milk
New chocolate milk.JPG
A glass of chocolate milk
TipeChocolate beverage
Negara asalIreland
ColorBrown
FlavorChocolate
Chocolate milk
New chocolate milk.JPG
A glass of chocolate milk
TipeChocolate beverage
ColorBrown
FlavorChocolate
Gelas susu coklat pasteurisasi digawe saka susu kebo banyu sing diprodhuksi dening Pusat Carabao Filipina

RujukanBesut