Switserlan ing Olimpiade

Switserlan sampun ngirimi para atlit kanggo berkompetisi ing kabeh Permainan sawise nagara kasebut miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing Permainan taun 1896. Switserlan ngaboikot Olimpiade Musim Panas 1956 ing Melbourne

Switzerland ing
Olimpiade
Flag of Switzerland.svg
Kode IOCSUI
KONAsosiasi Olimpiade Switserlan
Situs webwww.swissolympic.ch (in German and French)
Medali
Medali Emas
106
Medali Perak
120
Medali Perunggu
119
Total
345
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan gegandengan liane
Olimpiade Interkala 1906

Pranala jabaBesut

  • "Switzerland". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Switzerland". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Switzerland". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-02-01. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)