Syekhita

Tembung Ibrani shechita (basa Ibrani: שחיטה‎, [ʃχiˈta]), iku tegesé cara nyembelèh kéwan kanggo panganan miturut hukum kasyrut agama Yahudi Deut. 12:21, Deut. 14:21, Num. 11:22).