Tacloban

Tacloban iku sawijining kutha plabuan ing Filipina. Kutha iki dumunung watara 360 mil sisih kidul-wétané kutha Manila. Kutha iki minangka kutha krajan provinsi Leyte. Saliyané iku kutha iki dadi pusat regional tlatah Visayas Wétan.

Ph locator leyte tacloban.png