Tahota, Manokwari Kidul

(Kaelih saka Tahota, Manokwari)

Tahota iku dhistrik (setingkat karo kacamatan) ing Kabupatèn Manokwari Kidul Propinsi Papua Kulon.

Tahota
Dhistrik
Nagara Indonésia
PropinsiPapua Kulon
KabupatènManokwari Kidul
Kode Kemendagri92.11.06 Edit the value on Wikidata

Kabupatèn Manokwari Kidul