Tanjung Balai Kidul, Tanjung Balai

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Tanjung Balai {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Tanjung Balai Kidul, Tanjung Balai
Nagara Indonésia

Tanjung Balai Kidul iku kecamatan ing kutha Tanjung Balai Propinsi Sumatra Lor.

Kutha Tanjung Balai