Tegal Wétan, Kutha Tegal

kacamatan ing Kuthå Tegal, Jåwå Tengah
(Kaelih saka Tegal Wétan, Tegal)

Tegal Wétan iku kacamatan ing Kutha Tegal.[1]

Tegal Wétan
Kacamatan
Tegal Wétan kapernah ing Jawa Tengah
Tegal Wétan
Tegal Wétan
Tegal Wétan kapernah ing Indonesia
Tegal Wétan
Tegal Wétan
Koordhinat: 6°51′50″S 109°08′40″E / 6.86386°S 109.14455°E / -6.86386; 109.14455Koordhinat: 6°51′50″S 109°08′40″E / 6.86386°S 109.14455°E / -6.86386; 109.14455
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaTegal
Kodhe laladan
administrasi
33.76.02

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.