Televisa

Grupo Televisa, S.A.B. minangka perusahaan media massa multimedia Mèksiko lan sing paling gedhe ing Amerika Latin lan donya sing nganggo basa Spanyol. Iki minangka bisnis hiburan internasional utama, kanthi program sing disiarake ing Amerika Serikat ing Univision, sing duwe kontrak eksklusif.

Logotipo de Televisa.svg