Tuduhaké menu pokok

Temugiring utawa jeneng Latine Curcuma Héynéana Vahl ya iku tuwuhan obat [1] kang bisa ditandur taunan. Tuwuhan iki yèn ditandur, dhuwuré bisa nganti rong mètér (2 mètér). Temugiring bisa ditandur ing kebon utawa petarangan omah,

Cathetan sukuBesut

  1. [1](dipunundhuh tanggal 18 Juli 2012)