Tharsis Tholus

Tharsis Tholus iku sawijining gunung ing planit Mars. Gunung iki dhuwuré 9 kilomèter.

2001 Mars Odyssey THEMIS araw infrared na mosaic ng Tharsis Tholus.
Biglang bumaba ang halaga block o labi avalanche deposito sa hilagang-kanluran dulo ng Tharsis Tholus.

Uga delengenBesut