The Convent (filem 2018)

The Convent yaiku film horor Inggris 2018 sing ditulis Paul éHyett lan Conal Palmer, lan diarahake dening Hyett. [1] Pasangan kasebut sadurungé kolaborasi ing film 2012 The Seasoning House . [2]

The Convent
Barkas:The Convent (2018) Film Poster.jpg
DisutradaraniPaul Hyett
DiprodhuseriMichael Riley Marcia Do Vales
Ditulis déningPaul Hyett and Conal Palmer
Carita déningGregory Blair
DibintangiMichael Ironside
Rosie Day
Hannah Arterton
DimusikiPaul E. Francis
SinématografiNeil Oseman
NagaraUnited Kingdom
BasaInggris

RingkesanBesut

Nalika Abad kaping 17, sawijining wanita enom, Persephone, disimpen saka kaleksanan lan nyebabaké priori kasebut nyoba mratobat saka dosa-dosa murih bisa nemokaké kabecikan sing luwih tentrem.

ParagaBesut

  • Michael Ironside minangka The Magistrate
  • Rosie Day minangka Sister Emeline
  • Hannah Arterton minangka Persephone
  • Dilan Gwyn minangka Alice Langley
  • Clare Higgins minangka Reverend Mother
  • Ciaran McMenamin minangka William Carpenter
  • Ryan Oliva minangka The Diabolical
  • Sian Breckin minangka Sister Lucilla
  • Katie Sheridan minangka Sister Margaret
  • Grahame Fox minangka Jeremiah
  • Petra Bryant minangka Agnes
  • Ania Marson minangka Sister Elizabeth
  • Sarah Malin minangka Sister Anna Frances
  • Emily Tucker minangka Catherine
  • Bethan Walker minangka Sister Bernadine
  • Amelia Bennett minangka Sister Adela
  • Freddy Carter minangka Ellis
  • Ayvianna Snow minangka Sister Lillith
  • Jill Buchanan minangka Guinevere
  • Carl Wharton minangka Farmer
  • Colin Burt Vidler minangka Constable
  • Eva Morgan minangka Sister Constance

Cathetan sikilBesut

  1. Catsoulis, Jeanette (2 May 2019). "'The Convent' Review: Twisted Sisters". The New York Times.
  2. Goodfellow, Melanie (10 October 2018). "WTFilms picks up sales rights to nun horror 'Heretiks' (exclusive)". Screen Daily.

Pranala njabaBesut