Tuduhaké menu pokok

Asosiasi Bal-balan Inggris utawa The Football Association utawa dicekak The FA iku badan pengendali bal-balan ing Inggris lan tanah jajahan Inggris, ya iku : Jersey, Guernsey lan Pulo Man. The FA duwé papan sing ing sajarah bal-balan.

Asosiasi Bal-balan Inggris
UEFA
Lambang asosiasi
Diadegaké1863
Gabung ing FIFA1905
Gabung ing UEFA1954
PresidhènPangeran William saka Wales
Situs wèb resmiwww.thefa.com

RujukanBesut

BibliografiBesut

  • Green, Geoffrey (1954). The history of the Football Association. Naldrett Press. 
  • B, Butler (1991). The official history of the Football Association. Queen Anne Press. ISBN 0-356-19145-1. 

Pranala njabaBesut