Tuduhaké menu pokok

The Help (film) menika film drama sajarah Amerika Serikat taun 2011 sing disutradarani dening Tate Taylor lan digawe dening Chris Columbus, Michael Barnathan lan Brunson Green. Naskah film iki ditulis dening Tate Taylor adhedhasar Bantuan dening Kathryn Stockett . Juru paragane film iki yaiku Viola Davis, Emma Stone, Octavia Spencer, Jessica Chastain, Bryce Dallas Howard lan Allison Janney .

The Help
250px
Poster film The Help
Disutradarani Tate Taylor
Diprodhuseri Chris Columbus
Michael Barnathan
Brunson Green
Diskénariyoni Tate Taylor
Adhedhasar The Help
déning Kathryn Stockett
Dibintangi Viola Davis
Emma Stone
Octavia Spencer
Jessica Chastain
Bryce Dallas Howard
Allison Janney
Dimusiki Thomas Newman
Sinématografi Stephen Goldblatt
Dibesut déning Hughes Winborne
Perusahaan
prodhuksi
Touchstone Pictures
DreamWorks Pictures
Reliance Entertainment
Participant Media
Image Nation
1492 Pictures
Harbinger Pictures
Dibabar déning Walt Disney Studios Motion Pictures
Tanggal metu
  • Agustus 9, 2011 (2011-08-09) (Beverly Hills)
  • Agustus 10, 2011 (2011-08-10) (Amerika Serikat)
Suwéné
146 menit[1]
Nagara Amerika Serikat
Basa Bahasa Inggris
Rantaman $25 juta[2]
Kalarisan $216.639.112[2]

The Help (film) wiwit ditayangke ing Beverly Hills tanggal 9 Agustus 2011 lan dirilis ing Amerika Serikat tanggal 10 Agustus 2011.[3] Film iki entuk komentar apik saka para juru kritik.

Isi

Juru ParagaBesut

  • Viola Davis minangka Aibileen Clark
  • Emma Stone minangka Eugenia "Skeeter" Phelan
  • Octavia Spencer minangka Minny Jackson
  • Jessica Chastain minangka Celia Rae Foote
  • Bryce Dallas Howard as Hilly Walters Holbrook
  • Allison Janney minangka Charlotte Phelan
  • Ahna O'Reilly minangka Elizabeth Leefolt
  • Chris Lowell minangka Stuart Whitworth
  • Sissy Spacek minangka Mrs. Walters
  • Cicely Tyson minangka Constantine Bates
  • Mike Vogel minangka Johnny Foote
  • Anna Camp minangka Jolene Prancis
  • Brian Kerwin minangka Robert Phelan
  • Aunjanue Ellis minangka Yule May Davis
  • Ted Welch minangka William Holbrook
  • LaChanze minangka Rachel Bates
  • Mary Steenburgen minangka Elaine Stein
  • Leslie Jordan minangka Pak. Ireng
  • Wes Chatham minangka Carlton Phelan
  • David Oyelowo minangka Preacher Green
  • Dana Ivey minangka Grace Higginbotham
  • Ashley Johnson minangka Mary Beth Caldwell
  • Nelsan Ellis minangka Henry

Tanggepane juru kritikBesut

FilmThe Help ditampa kanthi komentar apik saka juru kritik. Adhedhasar [./https://id.wikipedia.org/wiki/Rotten_Tomatoes Rotten Tomatoes], film iki entuk rating 75%, miturut 214 ulasan, kanthi rating rata-rata 7/10.[4] Adhedhasar Metacritic, film entuk skor 62 saka 100, adhedhasar 41 kritik, nuduhake "review apik".[5] Miturut CinemaScore, film kasebut entuk nilai "A +" saka penonton film kanggo skala A + nganti F.[6]

Box OfficeBesut

Film The Help entuk $ 169,708,112 ing Amerika Utara lan $ 46,931,000 ing negara liyane. Total untunge sing ditampa dening film iki yaiku $ 216,639,112, ngluwihi anggaran nggawe film iki yaiku $ 25 yuta.

RujukanBesut

  1. "The Help (12)". British Board of Film Classification. October 16, 2011. Dijupuk February 20, 2018. 
  2. a b "The Help (2011)". Box Office Mojo. Dijupuk February 20, 2018. 
  3. Breznican, Anthony (June 30, 2011). "'The Help' moves up its release date to Aug. 10". Entertainment Weekly. Dijupuk February 20, 2018. 
  4. "The Help (2011)". Rotten Tomatoes. Dijupuk February 20, 2018. 
  5. "The Help reviews". Metacritic. Dijupuk February 20, 2018. 
  6. "CinemaScore". cinemascore.com. 

Pranala njabaBesut