Tuduhaké menu pokok

Tim nasional bal-balan Tunisia

Tim nasional bal-balan Tunisia minangka sawijining tim nasional bal-balan sing prestasiné sapisan ngrebut juwara Piala Afrika ing taun 2004 lan ana ing sangisoré Federasi bal-balan Tunisia.

Tunisia
Julukan Aigles de Carthage
(Eagles of Carthage)
Asosiasi Federasi bal-balan Tunisia
Konfederasi CAF (Africa)
Pelatih kepala Tunisia Mondher Kebaier
Kaptèn Youssef Msakni
Most caps Sadok Sassi (116)
Top scorer Issam Jemâa (36)
Kandhang Stade Olympique de Radès
Kodhe FIFA TUN
FIFA ranking 29
Rangking FIFA 14 (April 2018)
Lowest FIFA ranking 65 (Iúil 2010)
Elo rating 56
Rating Elo 24 (Meitheamh 1978)
Lowest Elo ranking 103 (Iúil 2008)
First kit
Second kit
Tandhing international
Tunisia 1 - 2 Aljazair
(Tunisia; 25 Juni 1957)
Kamenangan paling gedhe
Tunisia 8 - 1 Chinese Taipei
(Italy; 18 Agustus 1960)
Kalah paling gedhe
Hungary 10 - 1 Tunisia
(Budapest, Hungary; 24 Iúil 1960)
Piala Donya
Panampilan 5 (First in 1978)
Kasil paling apik 9 , 1978
Piala Afrika
Panampilan 19 (First in 1962)
Asil paling apik Juwara, 2004

Rékor Piala DonyaBesut

Rékor Piala AfrikaBesut

Pemain kondhangBesut

Pranala njabaBesut